ХХІІІ спортивні ігри Львівщини, присвячені Року Т.Шевченка в Україні, розпочнуться змаганнями “Мама, тато, я – спортивна сім’я”

ХХІІІ спортивні ігри Львівщини, присвячені Року Т.Шевченка в Україні, розпочнуться змаганнями “Мама, тато, я – спортивна сім’я”

08.03.14 13:42 0 1038
15 березня 2014 року обласними змаганнями – фестивалем “Мама, тато, я – спортивна сім’я” розпочнуться ХХІІІ спортивні ігри Львівщини, присвячені Року Т.Шевченка в Україні. Змагання проводяться управлінням молоді та спорту Львівської облдержадміністрації та Львівським обласним центром фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” за підтримки відділення НОК України у Львівській області.

Участь у сімейному фестивалі беруть команди у складі: мама, тато та дитина (хлопчик або дівчинка 2004-2006 р.н.). Змагання відбудуться на спортивній базі ЗОШ №4 у м.Сокалі, вул. Героїв УПА, 68. Урочисте відкриття розпочнеться об 11.30 год.

Головний суддя змагань: Мар’яна Копейка (м. Сокаль).

Зазначимо, що змагання спортивних сімей у рамках Всеукраїнського фестивалю „Мама, тато, я – спортивна сім’я” відбуваються у три етапи:

- І етап – на місцевому рівні (у містах та районах Львівщини);

- ІІ етап – змагання серед переможців І етапу на першість Львівської області (фінал Львівського обласного фестивалю);

- ІІІ етап – всеукраїнський фінал у місті Володимир-Волинському Волинської області (фінальні змагання фестивалю проводяться в регіоні, команда якого стала переможницею фінальних змагань попереднього року, у 2013 році І місце виборола команда Волинської області).

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Комітет захисту ...
Наступна новина: Священики УПЦ (МП) ...

КОМЕНТАРІ