До голови Житомирської облдержадміністрації щодня звертаються десятки громадян

До голови Житомирської облдержадміністрації щодня звертаються десятки громадян

08.03.14 11:14 0 1066
З першого робочого дня голова облдержадміністрації Сидір Кізін зустрічається з жителями області - підприємцями, громадськими діячами, представниками органів місцевого самоврядування, працівниками аграрних та промислових підприємств, просто небайдужими людьми, які хочуть висловити свої пропозиції щодо врегулювання суспільно-політичної ситуації в країні, налагодження ефективного діалогу влади з громадськістю, удосконаленню роботи державних установ.

Щодня Сидір Кізін особисто приймає 15-20 чоловік. Окрім того відбуваються колективні зустрічі з головою облдержадміністрації.

Так, 5 березня відбулася зустріч очільника області із представниками бізнесових структур. Представники регіонального бізнесу відкрито йдуть на діалог із новою обласною владою і висловлюють свою готовність до взаємної співпраці з метою вирішення наболілих питань, що сприятимуть максимальному спрощенню умов для ведення чесного бізнесу, забезпеченню людей стабільною роботою, гідною легальною заробітною платнею. Підприємці звернулися до голови облдержадміністрації із конкретними пропозиціями по реформуванню в різних галузях економіки та господарства.

На найближчий час запланована зустріч із військовослужбовцями та представниками агропромислового сектору області.

Наразі складається офіційний графік особистих прийомів громадян головою облдержадміністрації та його заступниками.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ