Козаки-запорожці Житомирщини підтримують мир і спокій в Україні

Козаки-запорожці Житомирщини підтримують мир і спокій в Україні

08.03.14 08:56 0 1170
Міжнародна громадська організація «Козацтво Запорозьке» глибоко стурбована суспільно-політичною ситуацією в нашій державі і засуджує рішення Ради Федерації Росії про надання згоди на використання Збройних Сил Російської Федерації на території України. Такий крок з боку сусідньої країни загрожує суверенітету, соборності та мирному існуванню української держави.

Козаки-запорожці закликають мешканців Житомирщини зберігати мир і спокій, не піддаватися на провокаційні дії та шанувати й поважати один одного. Представники громадської організації звертаються до своїх побратимів-козаків у Російській Федерації не йти зі зброєю в руках на сусідів, адже всіх нас єднає спільна історія та прагнення жити у злагоді, мирі та дружбі.

«Козацтво Запорозьке» вимагає від керівництва Російської Федерації негайно припинити будь-які дії, спрямовані на подальшу ескалацію збройного конфлікту та повернути всі війська до місць постійної дислокації в Автономній Республіці Крим. Окрім цього, Рада козацької старшини Житомирського округу Міжнародної громадської організації «Козацтво Запорозьке» звертається до української влади з проханням надати всебічну допомогу та підтримку вітчизняним Збройним Силам з метою створення належних умов для захисту народу України.

Члени громадської організації заявили, що пишаються мужністю і відданістю військовослужбовців Української армії, особливо тих, які зараз перебувають в Криму і висловлють їм всебічну підтримку й готовність прийти на допомогу.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Великий пророк – ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ