В Житомирській області діяльність обласної влади висвітлюється також на сторінках соціальних мереж

В Житомирській області діяльність обласної влади висвітлюється також на сторінках соціальних мереж

08.03.14 16:58 0 892
Голова облдержадміністрації Сидір Кізін 6 березня провів робочі зустрічі з трудовими колективами апарату облдержадміністрації та відділу інформаційного забезпечення та взаємодії зі ЗМІ департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Під час зустрічі, яка відбулася у форматі відкритого спілкування, було обговорено основні принципи та напрямки спільної роботи. Сидір Васильович познайомився із працівниками прес-служби, їх функціональними обов’язками та наголосив на необхідності подавати інформацію цікаво, оперативно та об’єктивно.

Діяльність обласної влади повинна стати більш відкритою для громадськості. Крім офіційного веб-сайту облдержадміністрації є також сторінка в соціальній мережі Facebook, на якій публікується вся важлива та актуальна інформація щодо роботи виконавчої влади. Окрім того саме через соціальні мережі кожна людина може звернутися до представників влади зі своїми зауваженнями та пропозиціями. Відвідати сторінку можна за посиланням https://www.facebook.com/zhitomiradmin

Під час зустрічі Сидір Кізін також окреслив пріоритетні напрямки діяльності влади Житомирської області – аграрний сектор та видобувна промисловість. Завдання нової влади наразі максимально сприяти спрощенню дозвільної системи та ліцензування на право займатися підприємництвом в цих та інших сферах.

За словами Сидора Васильовича, необхідно спростити процедуру отримання дозволів, ліквідувати зайві державні структури, зокрема деякі фіскальні органи, які часто через бюрократичність системи не дають розвиватися малому та середньому бізнесу.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатська міліція ...
Наступна новина: Тернополяни готові прийняти ...

КОМЕНТАРІ