XX Всеукраїнський Фестиваль ДЮП впевнено крокує Житомирщиною

XX Всеукраїнський Фестиваль ДЮП впевнено крокує Житомирщиною

08.03.14 12:04 0 1156
За багаторічною традицією, вже 20 рік поспіль проводиться Всеукраїнський фестиваль Дружин юних пожежних. Дітлахи міста та області цікавляться та беруть активну участь у фестивалі, з кожним роком їх численність в ДЮП збільшується. І цей рік не став виключенням – у березні стартували районні етапи фестивалю дружин юних пожежних. Перший із них відбувся 5 березня у селищі Новогуйвинське Житомирського району, в якому команди взяли участь 13 загальноосвітніх закладів району.

Гостей районного фестивалю ДЮП гостинно приймала Новогуйвинська гімназій. Протягом майже 4 годин зал наповнювався чудовими мелодіями, шаленою енергією, позитивними емоціями та чарівними усмішками хлопців та дівчат.

До складу суддівської колегії були запрошені представники Житомирського районного відділу Управління ДСНС, педагогічні працівники навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності області, представники відділу культури і туризму Житомирської райдержадміністрації та медпрацівники.

Конкурс «Домашнє завдання», тема якого в цьому році «Про безпеку пам’ятай, цінуй життя – в біду не потрапляй», є найулюбленішим як для вболівальників так і для журі. Учасники демонстрували свої здібності, використовуючи всі засоби КВК – від дотепного гумору до театральних мініатюр. Лейтмотивом виступів усіх без винятку команд було одне – правила безпеки треба знати і пам’ятати, а у випадку біди немає надійнішого захисту аніж працівники пожежно-рятувальної служби.

При оцінюванні суддями враховувалися артистизм, кмітливість, дотепність, змістовність, оригінальність, хореографічна і вокальна майстерність тощо.

За результатами змагань було визначено переможців: команда ДЮП Новогуйвинської гімназії смт Новогуйвинське виборола почесне перше місце, друге зайняла команда ДЮП загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. с. Кодня та третє місце посіла команда ДЮП загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. с. Сінгури. Жоден із учасників фестивалю не залишився без подарунка, команди-призери отримали грамоти за перемогу.

Тепер у квітні команда - переможець захищатиме честь свого району на зональному етапі фестивалю. Тож побажаємо удачі переможцю у наступних етапах фестивалю, адже ДЮП – це не гра, ДЮП – не робота, ДЮП – за життя наша турбота!

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 7 березня у Тернополі – ...
Наступна новина: У Хмельницькому посадовців ...

КОМЕНТАРІ