Житомирщина: пріоритет у діяльності контролюючих органів області – надання послуг громадянам

Житомирщина: пріоритет у діяльності контролюючих органів області – надання послуг громадянам

08.03.14 14:43 0 843
У п’ятницю голова облдержадміністрації Сидір Кізін провів робочу нараду із керівниками податкової та митної служб Житомирщини.

Спілкуючись із представниками контролюючих органів регіону, Сидір Васильович наголосив на тому, що для розвитку економіки області в першу чергу потрібно значно послабити тиск фіскальної системи на підприємницьку діяльність. Крім того, необхідно працювати над встановленням довіри та співпраці між владою та бізнесом.

«Державні контролюючі органи повинні перетворитися на стимулюючі структури, які надаватимуть послуги представникам бізнесу та простим громадянам», - зазначив голова облдержадміністрації Сидір Кізін.

Основне завдання державних органів влади на – створити максимально комфортні умови для ведення підприємницької діяльності на теренах нашої області.

Керівники податкової та митної служби регіону під час наради звернули увагу на те, що необхідно працювати над змінами у структурі деяких підприємств, які функціонують в Житомирській області, але зареєстровані за її межами. Адже надходження до бюджету у вигляді податків від таких суб’єктів господарювання отримує той регіон, в якому вони офіційно зареєстровані, хоча послугами користуються жителі Житомирщини.

Нагадаємо, що під час зустрічі Сидора Кізіна із представниками бізнесових структур Житомирщини кандидат у заступники голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко зазначив, що змін потребує Податковий кодекс, Кримінально-процесуальний кодекс України. Фіскальна система області повинна бути відкритою та прозорою для кожного керівника підприємства. Крім того Геннадій Дмитренко закликав представників бізнесових структур до конструктивної співпраці, щоб разом змінити на краще ту ситуацію, яка наразі склалася у сфері підприємництва.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 12.03 у Національному ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ