У Рівненській області рятувальники провели навчання на території 5-ї державної пожежно-рятувальної частини

У Рівненській області рятувальники провели навчання на території 5-ї державної пожежно-рятувальної частини

08.03.14 08:03 0 1071
05 березня на території 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Дубно рятувальники провели тактико-спеціальні навчання по гасінню умовної пожежі та порятунку потерпілих.

Місце проведення навчань було вибрано не випадково, адже адмінбудівля частини займає чотири поверхи, де розташовується значна кількість техніки, спецобладення та паливо-мастильних матеріалів. Також на верхніх поверхах знаходяться побутові приміщення рятувальників та робочі кабінети персоналу Дубенського районного сектора.

За тактичним задумом пожежа виникла в кабінеті головного бухгалтера, що розташовується на третьому поверсі. На момент прибуття першого підрозділу, вогонь поширився на площу 24 м.кв., а на четвертому поверсі через сильне задимлення у пастці опинилося двоє людей. Існувала загроза поширення вогню на сусідні приміщення.

Силами чергового караулу було відключено електромережу та проведено евакуацію співробітників частини. По автодрабині в складі ланки газодимозахисної служби вогнеборці врятували двох людей й оперативно ліквідували пожежу.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ