У Рівненській області за замовленнями роботодавців підвищують кваліфікацію механізаторів

У Рівненській області за замовленнями роботодавців підвищують кваліфікацію механізаторів

08.03.14 17:10 0 847
Важливою формою співпраці Корецького районного центру зайнятості з роботодавцями є навчання за їхніми замовленнями механізаторів на курсах цільового призначення з вивчення нової техніки та технологій вирощування сільськогосподарських культур.

Щороку на замовлення місцевих роботодавців – фермерів та сільгосппідприємств - центр зайнятості організовує підвищення кваліфікації трактористів. Так і цьогоріч на замовлення ТзОВ «Фаворит - агро», ФГ Федорчука В.В., ПП «Богданівський цегельний завод», ТОВ «Дедденс Агро», ТЗОВ «МП «МТС»» 21 безробітний проходив курси за програмою «Вивчення нової техніки для агровиробничої сфери».

Метою такого навчання є ознайомлення з новітніми технологіями у сільськогосподарському виробництві, особливостями обслуговування та експлуатації сільськогосподарської техніки, отримання щорічних допусків до робіт, пов’язаних із транспортуванням, зберіганням та внесенням в ґрунт хімікатів і пестицидів. Слухачі також отримали необхідні знання щодо витрат пального, організації сільськогосподарських робіт та вимог до них.

4 березня безробітні закінчили навчання та отримали підтверджуючі документи, а вже незабаром стануть до роботи.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ