У Рівненській області за те, що двічі викрадав речі з одного будинку, чоловік понад три роки проведе за ґратами

У Рівненській області за те, що двічі викрадав речі з одного будинку, чоловік понад три роки проведе за ґратами

08.03.14 08:36 0 1143
Три роки і три місяці позбавлення волі за здійснення крадіжки отримав 66-річний житель села Князівка Березнівського району за рішенням районного суду.

Зловмисник раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за корисливі злочини і був засуджений до позбавлення волі строком на чотири роки з конфіскацією всього майна. Звільнившись від відбування покарання умовно–достроково, чоловік не став на шлях виправлення і взявся за старе. У період не відбутої частини покарання скоїв новий злочин.

Як повідомив начальник Березнівського РВ УМВС України в Рівненській області полковник міліції Олександр Таргоній, після отримання заяви про скоєння крадіжки, правоохоронці одразу встановили особу, яка здійснила злочин. У чужу оселю зловмисник проникав, віджимаючи вікно. Спершу здобиччю зловмисника стала побутова техніка. А наступного дня він знову проник у той самий будинок, і викрав предмети побуту.

У вчиненні злочину 66-річний Володимир зізнався та розповів, що, проходячи декілька разів повз будинок потерпілої, він помітив, що в ньому ніхто не проживає, а тому вирішив скоїти крадіжку. Чоловік викрадене майно зберігав у знайомих, а причиною скоєння крадіжок вказав скрутне матеріальне становище.

Березнівський районний суд визнав Володимира винним у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України і призначив йому покарання у вигляді трьох років та трьох місяців позбавлення волі.

Світлана БОЙЧУРА,

Березнівський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Волині прокуратура ...

КОМЕНТАРІ