Тернопілля: в області запрацював громадський інформаційний корпункт підтримки ВМС

Тернопілля: в області запрацював громадський інформаційний корпункт підтримки ВМС

08.03.14 14:28 0 844
Відповідно до доручення голови Тернопільської облдержадміністрації Олега Сиротюка в області створено громадський інформаційний корпункт підтримки наших військово-морських сил. Основна мета – правдиве інформування населення щодо ситуації у Криму. Очільник краю закликає не дезінформувати населення та не створювати паніку.

Інформаційний корпункт бере на себе збір інформації та інформування від першоджерел. Відповідатиме за достовірність та збиратиме інформацію Ігор Крочак – військовий історик, один з авторів книги «Протичовновий корвет Тернопіль».

За інформацією колег-журналістів і офіцерів ВМС ЗС України на 14.30 біля входу у південну військово-морську базу ВМС України (озеро Донузлав) російські військові затопили списаний військовий корабель «Очаков». Глибина в місці затоплення сягає 9-11 метрів. Тепер фарватер входу виходу для українських сил повністю заблоковано.

У бухті Стрілецькій виставлено боново-сітьове загородження для блокади українських сил. Буксир ймовірно належить до ЧФ Російської федерації, маневруючи і рухачись в акваторії, скидає протидиверсійні гранати.

Гелікоптер, на якому прибули іноземні репортери, був блокований двома Мі-24, а далі взагалі захоплений.

Протичовновий корвет «Тернопіль» знаходиться в Севастопольській бухті разом з іншими українськими силами та з честю виконує поставлені командуванням завдання.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ