Керівник області Олег Сиротюк виступає за патріотичне виховання молоді Тернопільщини

Керівник області Олег Сиротюк виступає за патріотичне виховання молоді Тернопільщини

08.03.14 19:12 0 1012
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Сиротюк провів робочу зустріч з директором Коропецького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою Василем Проциком. Сторони насамперед обговорили діяльність та перспективи розвитку закладу.

Як поінформував Василь Процик, Коропецький обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою у своєму статусі працює з 2009 року. Зараз у закладі навчається більше 170 ліцеїстів в більшості з Тернопільщини, але і є учні з різних регіонів України, в тому числі і з Криму.

Основними завданнями Коропецького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою є забезпечення виконання державного стандарту повної загальної середньої освіти, набуття ліцеїстами знань і навичок з військової та фізичної підготовки, рання військова орієнтація молоді і цілеспрямована підготовка кандидатів для вступу до вищих військових навчальних закладів.

Голова Тернопільської ОДА Олег Сиротюк заявив, що заклад завжди може розраховувати на підтримку влади області. Також керівник регіону подякував дирекції ліцею за патріотичне виховання молоді, яке у теперішній час є дуже важливим у формуванні громадянина як активного учасника суспільних процесів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ