Тернопільська міліція разом з громадськими формування - на варті безпеки

Тернопільська міліція разом з громадськими формування - на варті безпеки

08.03.14 09:11 0 1103
Забезпечення належного правопорядку в області, безпека та спокій мешканців краю – основні пріоритети роботи тернопільської міліції. Над їх ефективною реалізацією правоохоронці працюють разом з громадськістю. Щодня на патрулювання вулиць обласного та районних центрів, автошляхів виходять спільні наряди працівників міліції, представників громадських об'єднань та автомайданівці.

Щоб робота була системною та скоординованою, керівництво обласної міліції і громадські активісти провели зустрічі з військовослужбовцями тернопільського батальйону внутрішніх військ, працівниками Державтоінспекції та особовим складом міськрайвідділів області. На зібраннях обговорювали спільні дії щодо відновлення повноцінної роботи правоохоронців із забезпечення належної охорони громадського порядку. Починаючи з сьогоднішнього дня, на вулиці обласного центру на патрулювання, окрім працівників міліції та громадських активістів вийдуть бійці внутрішніх військ.

Щовечора у місті Тернополі перед тим, як заступити на патрулювання, для правоохоронців та їх громадських помічників проводиться інструктаж. Під час якого визначаються маршрути чергування, патрульним пояснюють, як себе поводити при виявленні тих чи інших порушень, ознайомлюють із оперативною обстановкою, а також наголошують на ввічливому ставленні до громадян.

Щоденно на нічне чергування вулицями обласного центру виходять п’ять піших та чотири автомобільних патрулі. Їх основне завдання - не допустити скоєння правопорушень на території маршруту та оперативне реагування на повідомлення громадян.

Автошляхи Тернопільщини теж під наглядом. За безпекою дорожнього руху працівникам ДАІ допомагають стежити громадські добровольці, активісти місцевого автомайдану. Вони чергують на блок-постах, що на виїздах з Тернополя, наглядають за дотриманням водіями правил дорожнього руху.

Керівництво обласної міліції вдячне громадськості за активну співпрацю.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На березневі соціальні ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ