На Тернопіллі рятувальники вшанували пам'ять Великого Кобзаря

На Тернопіллі рятувальники вшанували пам'ять Великого Кобзаря

08.03.14 08:06 0 1075
7 березня працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області вшанували 200-ту річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка.

Звертаючись зі вступним словом до присутніх, начальник Управління генерал-майор служби цивільного захисту Євген Лукавий підкреслив роль великого поета та його вплив на самосвідомість сучасних українців. «В особі Кобзаря український народ з’єднав свої найкращі духовні сили та обрав його співцем своєї історичної слави і соціальної недолі, власних сподівань і прагнень», – наголосив він.

А далі зі сцени актового залу Управління лунали безсмертні вірші у виконанні учасників народного художнього театру «Дивосвіт» Тернопільської загальноосвітньої школи першого-третього ступенів № 22, які цього дня завітали до рятувальників. Діти зуміли також донести глядачам весь трагізм і переживання класичної Шевченкової драми "Мати наймичка". Проникливі, сильні та щирі слова безсмертних творів Шевченка, талановита гра юних акторів не залишили байдужим нікого з присутніх. В залі довго не вщухали вдячні оплески.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ