18 дітей з Тернопільщини почують світ

18 дітей з Тернопільщини почують світ

08.03.14 12:42 0 1084
У Тернопільській обласній комунальній клінічній лікарні – маленьке, але визначне свято. 18 високоякісних слухових апаратів “Quatum 6HP” подарували дітям з вадами слуху волонтери всеукраїнського благодійного Фонду “Серце до серця”! Дітям - від двох до шістнадцяти років. Усі вони проживають в Тернопільській області. Акція під гаслом “Почуй світ!” відбулася вдев`яте. Її мета - збір коштів для закупівлі обладнання дітям з вадами слуху.

Як повідомили у прес-службі департаменту охорони здоров’я Тернопільської облдержадміністрації, понад п’ятсот волонтерів зі всіх районів Тернопільщини взяли участь у благодійній акції та зібрали 126 957 грн. Попри це, в області ще 42 дитини потребують слухових апаратів.

Також завдяки зібраним коштам під час акції “Тернопільська обласна комунальна клінічна дитяча лікарня” отримала портативний прилад для проведення отоакустичної емісії, котрий застосовують в сучасних клініках Європи та США. За його допомогою лікарі зможуть обстежувати дітей одразу після народження.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку мамам вручили ...
Наступна новина: У Львівській області триває ...

КОМЕНТАРІ