Через затриману квартплату житель Тернопільщини ледь не поплатився життям

Через затриману квартплату житель Тернопільщини ледь не поплатився життям

08.03.14 14:06 0 897
Різана рана шиї – травма насильницького характеру. Тому коли до Заліщицької районної лікарні доправили 39-річного жителя райцентру із таким ушкодженням, медики поспішили повідомити про це правоохоронцям.

Коли загроза життю минулася, лікарі дозволили слідчим опитати потерпілого. Та отримати зрозумілі свідчення міліціонерам не вдалося – медики діагностували у нього ще й важкий ступінь алкогольного сп’яніння.

Аби не гаяти часу, чекаючи допоки до потерпілого повернеться здатність більш-менш логічно викладати свої думки, міліціонери взялися за оперативну роботу. Огляд місця проживання чоловіка та свідчення сусідів допомогли дещо прояснити ситуацію.

Стало відомо, що квартира, в якій проживає 39-річний заліщанин, йому не належить. Чоловік винаймає її у місцевого пенсіонера. Того дня власник саме навідувався, аби отримати плату за оренду. Тоді ж між чоловіками розгорілася суперечка.

Як згодом розповів 60-річний підозрюваний, причиною сварки стали гроші: квартирант не розплатився за оренду житла. Слово за слово і жоден із чоловіків вже не контролював своїх вчинків, тим паче, що обоє були добряче напідпитку. Молодший накинувся на опонента з кулаками. Пенсіонер, аби зрівняти сили, вихопив із сумки ножа й у запалі встромив його квартиранту в шию.

Що відбувалося далі власник житла не пам’ятає. Каже, що не відає й куди подів знаряддя злочину. Нині чоловік щиро розкаюється у скоєному.

Підозрюваного затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Щодо нього відкрите кримінальне провадження з правовою кваліфікацією частини 1 статті 15, частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України – замах на вбивство.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Прокуратура Рівненщини ...

КОМЕНТАРІ