Представник МВФ вражений налаштованістю на реформи уряду України

Представник МВФ вражений налаштованістю на реформи уряду України

09.03.14 17:15 0 856
Директор Європейського департаменту Міжнародного валютного фонду Реза Могадам заявив що на нього справили враження рішучість керівництва України, почуття відповідальності та налаштованість на проведення економічних реформ і забезпечення прозорості. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

МВФ готовий надати допомогу народові України і підтримати економічну програму українського уряду, щоб міцно утвердити Україну на шляху до стабільного економічного зростання та розквіту, одночасно забезпечивши захист бідним та вразливим верствам населення, мовиться у заяві чільника МВФ.

За його словами, у перебігу його візиту до Києва 6–7 березня він мав продуктивні дискусії з прем’єр-міністром України і представниками економічного блоку його уряду.

Місія МВФ, присвячена зборові та аналізові фактичної інформації, що почала свою роботу в Києві 4 березня, успішно продовжується, заявив представник фонду.

У місії формується чітке розуміння про ступінь розбалансованості, який необхідно відкоригувати для того, щоб стабілізувати економіку, і це визначить її рекомендації керівництву МВФ щодо подальшого курсу дій, мовиться у повідомленні.

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк заявляв раніше, що його уряд виконає всі вимоги Міжнародного валютного фонду для отримання позики – за його словами, «з тієї простої причини, що в нас немає іншого вибору». Уряд України оцінює бажаний обсяг програми фінансової допомоги від МВФ щонайменше в 15 мільярдів доларів.

Європейський союз і США заявляли, що підтримають багатосторонню програму допомоги Україні з участю низки країн і їхніх об’єднань, а також міжнародних фінансових інституцій, у першу чергу МВФ.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ