У Чернівецькій області міліціонери затримали двох хлопців, які за декілька годин обікрали декількох автовласників

У Чернівецькій області міліціонери затримали двох хлопців, які за декілька годин обікрали декількох автовласників

09.03.14 10:17 0 845
У такий своєрідний спосіб хлопчаки намагались завоювати прихильність дівчини: пригостити за чужий рахунок та покатати на краденій автівці.

В ніч з 4-го на 5-те березня до Сокирянського райвідділу міліції звернулось четверо місцевих мешканців. Один з них повідомив, що вранці виявив відсутність свого автомобіля «Жигулі», троє інших також заявили про злочинні посягання на їх автівки тієї ж марки, але інших років випуску.

Завдяки оперативним та професійним діям сокирянських правоохоронців автокрадіїв встановили і затримали. Ними виявились двоє хлопців 20-ти та 17-ти років, останній вже притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки і лише минулого року повернувся з місць позбавлення волі.

Перша спроба викрасти автівку зловмисниками виявилась невдалою, дві подальші також. Але хлопці вирішили не йти з порожніми руками – з однієї машини зняли панель автомагнітоли, а з другої - газовий балон з металевою плитою. Лише на четвертий раз молодикам «пощастило» і вдалося заволодіти автотранспортом. Проте закінчився для хлопців цей кримінальний рейд арештом та спілкуванням зі слідчими.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Чернівцях співробітники ...

КОМЕНТАРІ