Буковинська міліція розшукує розбійників, які побили та обікрали мешканців Сторожинецького району

Буковинська міліція розшукує розбійників, які побили та обікрали мешканців Сторожинецького району

09.03.14 12:01 0 1006
Десятеро невідомих осіб в масках проникли у будинок буковинця, побили його та заволоділи матеріальними цінностями і зброєю.

6 березня близько 21 години до чергової частини УМВС України в Чернівецькій області надійшло повідомлення від 40-річного мешканця Сторожинецького району про те, що невідомі побили та пограбували його у власному будинку.

Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група встановила, що десятеро осіб у масках через незачинені двері увірвалися до будинку, побили чоловіка та його 45-річного знайомого, який на той час знаходився в гостях у жертви розбійного нападу. Потерпілим завдали численних ударів, потім зловмисники зв’язали їх та вимагали розповісти, де заховані гроші.

Господар будинку вказав на місце схованки. Невідомі заволоділи грошима в сумах 2 тисячі євро, 4 тисячі доларів США, близько 50 тисячами гривень та золотими виробами. Також правоохоронці встановили, що з місця події викрадено 2 одиниці вогнепальної зброї на яку мав дозвіл.

Потерпілий – власник будинку – перебуває у Сторожинецькій центральній районній лікарні. Його товаришу надали медичну допомогу, він вже вдома.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Нині вживаються усі заходи по встановленню осіб нападників та їх місцезнаходження.

УМВС України в Чернівецькій області звертається до усіх, хто став свідком скоєння даного правопорушення або ж володіє будь-якою інформацією про зловмисників, телефонуйте на «102».

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинські правоохоронці ...
Наступна новина: Кримські татари активно ...

КОМЕНТАРІ