У Чернівецькій області встановлено особи молодиків, котрі напали на міліціонерів

У Чернівецькій області встановлено особи молодиків, котрі напали на міліціонерів

09.03.14 13:14 0 1174
Правоохоронці у складі слідчо-оперативної групи Герцаївського РВ виїхали на виклик, а дорогою до райвідділу службовий автомобіль заблокували невідомі.

Близько 18 години 5 березня до міліції звернулася мешканка Герцаївського району, яка повідомила про суперечку зі своїм співмешканцем. За словами жінки, він безпричинно виганяє її з дому та ображає нецензурними словами.

На виклик оперативно виїхала слідчо-оперативна група. Співмешканець заявниці перебував у стані алкогольного сп’яніння та поводився неадекватно. Після розмови з міліціонерами він добровільно погодився проїхати до райвідділу.

Однак, під час руху до райвідділу на території Глибоцького району службовій автівці перегородив шлях невідомий автомобіль. Міліціонери намагалися з’ясувати причину зупинки, але молодики поводилися зухвало, нецензурно лаялися. А потім нанесли правоохоронцям удари руками та ногами по різним частинам тіла.

Внаслідок протиправних дій слідчий та оперуповноважений райвідділу отримали тілесні ушкодження. Побачивши дану ситуацію, міліціонер-водій та дільничний кинулися на допомогу співробітникам та викликали підмогу. Оперативний черговий направив на місце події додаткову слідчо-оперативну групу.

У ході оперативно-розшукових заходів встановлено всіх правопорушників, жителів Глибоцького району. Одного з них затримано в порядку ст. 208 Кримінального Процесуального кодексу України. Згідно з протоколами медичних оглядів, двоє молодиків перебували у стані алкогольного сп’яніння.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Вживаються заходи по затриманню інших учасників вказаного кримінального правопорушення. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: «Твоя дума, твоя ...
Наступна новина: Новопризначений керівник ...

КОМЕНТАРІ