В Закарпатській області мукачівка обікрала п"яного сусіда по дачі, який зайшов у гості відсвяткувати свій день народження

В Закарпатській області мукачівка обікрала п"яного сусіда по дачі, який зайшов у гості відсвяткувати свій день народження

09.03.14 17:25 0 943
Нещодавно до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції звернувся 62-річний мукачівець, який повідомив, що його обікрали. Під час святкування дня народження з кишені чоловіка зникли гроші в сумі 2 тисячі гривень.

Правоохоронці встановили, що ввечері під час святкування свого дня народження чоловік, випивши зайвого, вирішив пригостити і своїх сусідів по дачі. Ввечері чоловік зайшов до них в гості. Доки господар побіг до магазину за пляшкою, його жінка, скориставшись безпорадністю п′яного гостя, витягнула з його кишені гроші в сумі 2 тисячі гривень. Викрадені кошти, як згодом зізналась мати двох дітей, вона витратила на продукти харчування.

Зникнення грошей чоловік побачив не відразу. Повернувшись додому, ледь тримаючись на ногах, мукачівець ліг спати. Лише зранку він зрозумів, що його обікрали сусіди. Останні зізнались у вчиненому, проте гроші повертати відмовлялись.

Відносно злодійкуватої жінки правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна). Зловмисниці загрожує покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернівцях міліціонери ...

КОМЕНТАРІ