У Чернівцях міліціонери спільно з громадськістю виявлятимуть правопорушення серед дітей

У Чернівцях міліціонери спільно з громадськістю виявлятимуть правопорушення серед дітей

09.03.14 17:35 0 852
Працівники УМВС України в Чернівецькій області разом з представниками громадських формувань, в складі мобільних груп у вечірній та нічний час будуть проводити заходи направлені на попередження правопорушень вчинених дітьми та відносно них.

Як повідомив начальник Сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС Микола Басараб, якщо ми виявляємо неповнолітнього порушника, то спершу дізнаємося чому він у темну пору доби знаходиться на вулиці, де і з ким проживає, після чого телефонуємо батькам дитини та повідомляємо його місцезнаходження. Такі рейди також мають на меті виявлення фактів порушення правил торгівлі спиртними напоями і тютюновими виробами, втягнення дорослими особами неповнолітніх у пияцтво, а також дотримання закладами дозвілля обмежень щодо перебування дітей у розважальних закладах після 22-гої години.

Під час проведення вчорашнього рейду перевірено 15 розважальних закладів, 4 зали комп’ютерних ігор, 6 нічних магазинів, 15 місць концентрації молоді, у тому числі території навчальних закладів та гуртожитки.

У результаті зазначених заходів виявлено 8 неповнолітніх правопорушників, проведено профілактичну роботу із 14 неповнолітніми, двоє дорослих осіб притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 180 Кодексу України про адміністративні правопорушення (доведення неповнолітніх до стану сп’яніння), а також правоохоронцями складені протоколи про адміністративні правопорушення на трьох батьків за ст. 184 КУпАП (невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей).

Про результати аналогічних заходів будемо повідомляти і надалі.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Керрі: Я в захваті від ...

КОМЕНТАРІ