В Івано-Франківській області правоохоронцям знадобилося менше двох годин, аби розкрити вбивство

В Івано-Франківській області правоохоронцям знадобилося менше двох годин, аби розкрити вбивство

09.03.14 10:05 0 887
Близько 4 години ранку до чергової частини Калуського МВ УМВС надійшло повідомлення від 30-річного калушанина про те, що в одному із гаражних масивів міста помирає невідомий чоловік. Правоохоронці негайно виїхали на місце події.

Відтак, в оглядовій ямі гаражу було виявлено тіло 25-річного чоловіками з травмами голови. Слідчо-оперативна група на чолі з начальником УМВС генерал-майором міліції Василем Феликом, який особисто контролював та координував дії правоохоронців, було оглянуто місце події та опитано заявника. Чоловік, явно перебував у стані алкогольного сп’яніння, у своїх свідченнях плутався. Спочатку стверджував, що з померлим він узагалі не знайомий, потім розповідав про нібито групу нападників, які увірвалися до його гаражу та побили їх разом із потерпілим.

Під час оперативних слідчих дій правоохоронці встановили подробиці резонансного вбивства. Як з’ясувалося, чоловіки були знайомі та в той фатальний вечір випивали разом спиртні напої. Між громадянами виникла суперечка, в ході якої, власник гаражу схопив молоток та декілька разів ударив приятеля по голові. Внаслідок тілесних ушкоджень 25-річний молодик помер.

Ні місці події було виявлено та вилучено речові докази, зокрема закривавлений молоток. Призначено ряд судово-медичних експертиз. 30-річного калушанинина затримали в порядку ст.208 КПК України за підозрою у вчиненні вбивства. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України(умисне вбивство), правопорушникові загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецькі міліціонери ...
Наступна новина: У Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ