Створено інформаційний корпункт підтримки ВМС України: хроніка подій – 6 березня

Створено інформаційний корпункт підтримки ВМС України: хроніка подій – 6 березня

09.03.14 08:17 0 911
6 березня. На 14 30 – Біля входу у південну військово-морську базу ВМС України (озеро Донузлав) російські військові затопили списаний військовий корабель «Очаков». Глибина в місці затоплення сягає 9-11 метрів – тепер фарватер входу та виходу для українських сил повністю заблоковано.

Бухта Стрілецька – виставлено боново-сітьове загородження, для блокади українських сил. Буксир, ймовірна приналежність до ЧФ Російської федерації, маневруючи і рухаючись в акваторії скидає протидиверсійні гранати. Гелікоптер, на якому прибули іноземні репортери, був блокований двома Мі-24, а далі взагалі захоплений.

Протичовновий корвет «Тернопіль» перебуває в Севастопільській бухті разом з іншими українськими силами, з честю виконуючи поставлені командуванням завдання. Провізія на корвет доставлена. Інформація отримана телефоном від колег-журналістів і офіцерів ВМС ЗС України.

Створено громадський інформкорпункт підтримки наших ВМС. Своєю правдивою інформацією ми допомагаємо нашим морякам вистояти у цьому нелегкому протиборстві, а по суті у необ’явленій війні проти нашої країни. Інформацію будемо публікувати на сайті обласної ради, ТОДА та інших Інтернет-ресурсах по мірі її надходження.

Ігор Крочак, військовий історик, один з авторів книги «Протичовновий корвет Тернопіль», член Національної Спілки Журналістів України, Спілки Офіцерів України.

Фото автора

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Театральному майдані ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ