Що таке дренажний насос

Що таке дренажний насос

10.03.14 21:41 0 1134
Кожен дбайливий господар - власник приватного будинку або земельної ділянки має або хотів би мати в господарстві дренажний насос. Не дивлячись на досить рідке використання цього агрегату, він вже якщо потрібен, то без нього ніяк не обійтися.

Давайте визначимо, як вибрати дренажний насос, враховуючи конкретні вимоги.

Як вибрати дренажний насос? Вони поділяються на два види:

Поверхневий.
Погружной.

Поверхневі насоси призначаються, в основному, для відкачування з великих глибин, виконуються у вигляді насосних станцій і використовуються для колодязів і свердловин.

Дренаж приватної ділянки прийнято здійснювати за допомогою заглибних насосів.

Тому питання, який дренажний насос вибрати, будемо вважати вирішеним. Купити дренажний насос ви можете на сайті: http://trudovik.com.ua/pumps/drenazhnye-nasosy/

Установка дренажного насоса

Побутові дренажні насоси відносяться до класу малопотужних заглибних насосів, тобто насос просто занурюється цілком або частково в відкачувати рідину. До нього приєднується зливний шланг, через який вода відводиться від осушуваного об'єкта. Такий насос здатний відкачати воду із затопленого погреба, басейну, невеликого водоймища.

Побутові дренажні насоси можуть відкачувати засмічену рідина з діаметром частинок до 50 мм, і на глибинах не більше 5 метрів. Ставляться до апаратів лопатевого типу, де основним робочим модулем є колесо з лопатями, яке і переганяє рідину.

Лопаті розрізняють:

З технополимера.
З нержавіючої сталі.

Технополімерние лопаті досить міцні, мають підвищену зносостійкість, стійкі до корозії, проте за всім цим характеристикам лопаті з нержавіючої сталі їх набагато перевершують. Відповідно і вартість відрізняється.

Але це зовсім не означає, що купувати варто тільки насос з металевими лопатями. Все залежить від умов роботи насоса конкретно на Вашій ділянці.

Вода, викачувана дренажним насосом, найчастіше містить добрива, продукти біорозпаду, тобто є агресивним середовищем, тому потрібна саме установка насоса дренажного, адже всі вони виконані з антикорозійних матеріалів.

Дренажні насоси, як правило, комплектуються вимикачем поплавця. Він запускає насос при підвищенні рівня води і вимикає, коли води не залишилося. Крім цього, насоси можуть забезпечуватися спеціальним захистом: 1 - від перегріву, 2 - від роботи насухо.

Занурювальні дренажні насоси не вимагають технічного обслуговування, мають тривалий стік служби. Є переносними.
Источник: http://trudovik.com.ua/pumps/drenazhnye-nasosy/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Что такое мультиварка
Наступна новина: Дитячий парк Діснейленд

КОМЕНТАРІ