Дитячий парк Діснейленд

Дитячий парк Діснейленд

10.03.14 21:53 0 1187
Дитячий парк Діснейленд знаходиться в Анахаймі, штат Каліфорнія і займає територію площею 160 акрів на місці колишнього апельсинового саду. Ідея парку належить знаменитому мультиплікатору Уолту Діснею. За його планом парк був розділений на ділянки: Головна вулиця, Світ пригод, Прикордонна країна, Країна фантазій і Країна майбутнього. Будівництво обійшлося в 17 мільйонів доларів. Дісней вклав у нього майже всі свої гроші, але цього було недостатньо. На допомогу прийшла телекомпанія ABC: в обмін на кошти для будівництва вони попросили Діснея зняти шоу про новий парку.

Перше відкриття відбулося 17 липня 1955, і на нього були запрошені тільки 6 тисяч гостей з особливих запрошеннями.Однак за підробленими запрошеннями в парку зібралося ще 22 тисячі осіб. Канал ABC вів трансляцію відкриття. Детальніше про відкриття Диснейленду читайте тут: http://videocentury.ru/959/Otkrytie-Disneylenda--1955-g-/

Крім величезного напливу людей в той день були й інші неприємні несподіванки. День видався нестерпно спекотним, а через страйк водопровідників більшість фонтанів з водою не працювали. Туфлі жінок застрявали в м'якому асфальті, який був покладений напередодні вночі. Витік газу призвела до того, що багато ділянок парку виявилися тимчасово закритими. Але незважаючи на всі неприємності, Діснейленд був відкритий офіційно для публіки вже наступного дня, 18 липня 1955. Вхідний квиток коштував всього 1 долар.

З плином часу кількість атракціонів у парку збільшилася, і він став настільки популярним, що будь-який американський дитина мріяв хоч раз у житті потрапити в Діснейленд. Всіх відвідувачів зустрічають слова Уолта Діснея:«Ласкаво просимо всім, хто прийшов в цей щасливий місце!»
Источник: http://videocentury.ru/959/Otkrytie-Disneylenda--1955-g-/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Що таке дренажний насос
Наступна новина: Налогообложения ...

КОМЕНТАРІ