В Луцьку за минулий місяць зменшилась кількість звернень громадян, які стосувались руху міського пасажирського транспорту та маршрутних таксі

В Луцьку за минулий місяць зменшилась кількість звернень громадян, які стосувались руху міського пасажирського транспорту та маршрутних таксі

11.03.14 13:46 0 685
На оперативній нараді про звернення громадян, що надійшли в групу оперативного реагування «15-80» з 10 лютого до 7 березня 2014 року доповідала директор Центру надання адміністративних послуг у місті Луцьку Лариса Карп'як. Вона повідомила, що за звітний період на адресу міської ради надійшло 987 телефонних звернень, в середньому 37 звернень за добу, третина з яких інформаційно-консультативного характеру.

Найбільша кількість звернень стосувалася відсутності електропостачання в житлових будинках та квартирах - 113 дзвінків, які були викликані як плановими відключеннями, так і аварійними (телефонували жителі з вул. Лесі Українки; Городецької; Качалова; Привітної; Корольова).

13 лютого внаслідок викрадення запобіжників на підстанції невідомими особами без електропостачання залишились жителі вулиць Черняховського; Гнідавської; Цегельної, а 18 лютого – жителі будинків на вул. Станіславського, 50 та бульвару Дружби Народів, 4. Всі ці проблеми були оперативно вирішені працівниками Луцької міської філії ПАТ «Волиньобленерго».

Турбувало лучан і відновлення зовнішнього освітлення прибудинкових територій. З цього питання надійшло 59 звернень. На контролі залишаються освітлення прибудинкових територій за адресами: Ватутіна, 5; Потебні, 58; Симиренка, 3; Героїв УПА, 74а; Севастопольська, 45; Коротка, 1; Бенделіані кут Станіславського та Соборності, 32а.

Через пориви тепломереж протягом кількох годин було відсутнє теплопостачання в будинках на вулицях Наливайка, 2; Привокзальна, 13–13а; Г.-Артемовського, 25; Метельницького, 4 – 6 та проспекту Відродження, 18.

10 повідомлень стосувались зупинок бойлерних на вулицях Вавілова, 6; Чорновола, 2; Даньшина, 10; Загородня, 1; Богомольця, 2 та проспектів Соборності, 29; Відродження, 15; Молоді, 13, спричинених проведенням аварійно-ремонтних робіт.

Загалом 40 телефонних дзвінків було передано на реагування в ДКП «Луцьктепло».

На контролі лишається питання щодо благоустрою території після проведення ремонтних робіт тепломережі на проспекті Волі, 7; 35.

33 дзвінки стосувались діяльності КП «Луцькводоканал», із них 7 повідомлень про пориви водопроводу на вулицях: Данила Галицького, 1; Рівненській, 87; Володимирській, 114; Богомольця, 2а, Караїмська, 1.

7 звернень надійшло з проханням про ліквідацію наслідків затоплення зовнішньої каналізації на вулицях: Лесі Українки, 67; Новочерчицькій, 19; Січовій, 1, Московській, 11, Шухевича, 6. Не вирішеним залишається питання щодо ліквідації провалів на вулиці Сагайдачного біля будинків №1 та №5 на каналізаційній мережі, яка належить заводу виробів із пластмаси.

20 телефонних звернень надійшло через зупинки ліфтів в житлових будинках (вул. Львівська, 73а/1 під.; Сухомлинського, 4/4 під.; просп. Соборності, 32/2 під.).

За звітний період на адресу ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» було передано 13 повідомлень, з них 9 – про несвоєчасний вивіз твердих побутових відходів (Богомольця, 5; Сухомлинського, 4; Чернишевського, 29/ ЗОШ №13.

За словами доповідачки, 275 звернень із загальної чисельності стосувалися питань житлово-комунальної сфери міста, найактуальнішими серед яких були прохання про очищення вулиць та тротуарів від щебенево-соляної суміші: вул. Шопена, Винниченка, просп. Волі, території Театрального майдану.

Крім того, на контролі залишаються звернення щодо проведення:

- благоустрою території на вул. Шевченка, 50; Конякіна, 20; Київського майдану, 5; Шухевича, 6;

- ремонту містка з вулиці С. Ковалевської на вулицю Чорновола, який зруйнували під час розчистки р.Сапалаївки;

- ремонту пішохідних тротуарів на вулицях Степана Бандери, Ярощука, Винниченка;

- проведення благоустрою після ремонту технічного водопроводу від КРЗ на вул. Салтикова – Щедріна/ ЗОШ №12;

- прибирання сміття з території парку відпочинку ім. Лесі Українки, яке вивезли з барикад з-під стін обласної державної адміністрації.

16 дзвінків надійшло стосовно вирішення проблеми з безпритульними собаками (вул. Львівська, 148 район автостанції № 2; Конякіна, 39 район автостанції № 1; Даньшина, 1; Дубнівська, 34; 8-го Березня, 6 та просп. Соборності, 22б).

Лариса Карп'як відзначила, що значно зменшилась кількість звернень за звітний період, які стосувались руху міського пасажирського транспорту та маршрутних таксі - 22 звернення. Усі звернення були проаналізовані спеціалістами управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради та вжиті відповідні заходи. Також зауважила, що залишається відкритим питання, хто буде прибирати мертвих собак на вулицях міста.

Міський голова Микола Романюк наголосив на важливості вирішення усіх питань, які є на контролі у Центрі надання адміністративних послуг у місті Луцьку. Він доручив ДКП «Луцьктепло» та ДКП «Луцькводокагнал» до 1 квітня відновити ділянки доріг, які були пошкодженні під час ремонтних робіт. Міський голова акцентував на тому, що це потрібно зробити якісно, а не засипати ямки щебенем.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ