Івано-Франківщина: за добу в області виникло 16 пожеж

Івано-Франківщина: за добу в області виникло 16 пожеж

11.03.14 12:43 0 707
10 березня о 12:16 год. в місті Надвірна по вулиці Д.Галицького виникла пожежа в приміщенні котельні, прибудованої до магазину будівельних матеріалів. Вогнем пошкоджено дерев’яне перекриття на площі 1 м.кв., 0.5 м.куб. дров. Попередня причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Того ж дня, о 17:20 год. в місті Калуш по вулиці Сівецькій на одному з обійсть сталася пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено господарську споруду, речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

10 березня о 17:37 год. в селі Підлісся Тисменицького району виникла пожежа на з’єднувальному фланці газової труби на стіні одного із житлових будинків. Вогнем пошкоджено обшивку фасаду будівлі на площі 1 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Впродовж минулої доби, 10 березня, пожежно-рятувальні підрозділи області 13 разів виїжджали на гасіння загорань сухої трави та сміття на відкритій території.

Загалом з початку року на Прикарпатті виникла 341 пожежа, у вогні загинуло 19 осіб.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ