"Таврія" і "Севастополь" чекають референдуму в Криму

11.03.14 18:00 0 715
Кримські команди "Таврія" та "Севастополь" будуть очікувати референдуму в Криму, який призначений на 16 березня і не збираються постійно грати на нейтральних полях. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Про це в коментарі "Вести" заявили керівники кримських команд.

"Давайте дочекаємося результатів референдуму в Криму, а потім міркуватимемо, як нам далі жити. Я думаю, що за підсумками референдуму може змінитися доля у багатьох людей і на багатьох підприємствах, і наш клуб у тому числі не стане виключенням.

Ми не хочемо грати на нейтральних полях постійно. У першому весняному турі виникла така необхідність. Далі вирішуватимемо питання у міру їх надходження.

Обстановка в команді робоча. Звичайно, гравці переживають, але грати готові", - розповів генеральний директор "Таврії" Олександр Бойцан.

У "Севастополі" було вирішено поки обмежити спілкування гравців з пресою, щоб не було політичних спекуляцій. Як розповіли виданню в клубі, поки що команда готується до поїздки в Дніпропетровськ, а потім, після референдуму, "Севастополь" вирішить, де проводити матч з "Металістом", і про подальшу участь в ЧУ.

"Давайте не нагнітати атмосферу, "Севастополь" зараз грає в чемпіонаті України, - сказав "Вестям" віце-президент клубу Олександр Красильников.

Нагадаємо, що на 16 березня в Криму призначений референдум про приєднання Криму до Росії.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді міліціонери ...
Наступна новина: На Тернопільщині відбулося ...

КОМЕНТАРІ