Анатолій Вітів: "Росія є основною загрозою українській незалежності"

Анатолій Вітів: "Росія є основною загрозою українській незалежності"

11.03.14 18:46 0 717
Військова інтервенція Росії до Криму засвідчила, що саме ця країна є основною загрозою українській незалежності та територіяльній цілісності. Про це заявив народний депутат від ВО "Свобода" Анатолій Вітів, коментуючи останні події навколо Криму.

"Настав час відверто і об'єктивно оцінити зовнішню загрозу та назвати ту державу, яка є основним ворогом існування єдиної незалежної України. війська цієї держави загарбали частину нашої території. Вони блокують наших солдат, тероризують мешканців Криму, викрадають людей та погрожують зброєю. Росія поводить себе як звичайний агресор. Путін виявився непоганим учнем Гітлера і засвоїв частину методів його діяльності у зовнішній політиці. Тепер він активно готується до аншлюсу Криму", – відзначив націоналіст.

Також свободівець згадав роль п'ятої колони Криму, яка є пособником окупантів і користується безпосередньою підтримкою Путіна. "Самопроголошений гауляйтер Криму Сергій Аксьонов та так званий голова кримського парламенту Володимир Константинов є маріонетками імперської Росії. Спираючись на групи сепаратистів, "беркутівців" та інтервентів, вони вирішили відокремити від України частину території. Очевидно, що Путін мріяв про поразку Майдану і придушення революції. Але героїзм українського народу знищив його підступні плани. Користуючись перехідним етапом розвитку держави та серйозним ослабленням української армії, яке відбулося у тому числі завдяки підривній діяльності російських агентів, Путін вирішив діяти неприховано. Російські спроби вставити ніж у спину української нації не пройдуть за жодних обставин. Бо нація, яка перемогла на Майдані, ніколи не буде рабом Москви. Розплата для окупантів обов'язково настане", – зазначив Анатолій Вітів.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Донецький журналіст: Ця ...
Наступна новина: Байкери всієї України ...

КОМЕНТАРІ