У Львівській області Олег Панькевич зустрівся з представниками Міжнародного Европейського Руху

У Львівській області Олег Панькевич зустрівся з представниками Міжнародного Европейського Руху

11.03.14 16:57 0 679
Народний депутат України від ВО "Свобода", заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань европейської інтеграції Олег Панькевич провів зустріч із представниками Міжнародного Европейського Руху. Темою розмови була політична ситуація в Україні, зокрема в контексті інтервенції Росії.

Олег Панькевич наголосив, що російська окупація Криму – це іспит не лише для України, але й для всієї Европи: "Велика підтримка Україні від сусідніх нам держав – це не лише прояв співчуття, але й намагання не опинитись у такій самій ситуації. Країни Центрально-Східної Европи добре знають, що таке совєцька окупація. Якщо Росія неодноразово засвідчувала своє правонаступництво імперії Леніна-Сталіна-Брежнєва, то можна собі лише уявити, що чекає Европу після "визволення" України".

Запланований на 16 березня так званий референдум про приєднання Криму до Росії не має під собою жодних правових підстав і є незаконним – зазначив Олег Панькевич: "Більше того, поспіх у проведенні цього "референдуму" свідчить лише про те, що його результати жодним чином не відображатимуть волевиявлення пересічних мешканців Криму".

Олег Панькевич висловив сподівання, що світова спільнота допоможе Україні зберегти територіяльну цілісність. Він поінформував представників Міжнародного Европейського Руху про звернення "Свободи" до світової громадськості, політиків та міжнародних організацій з роз'ясненням справжньої ситуації в Україні (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/048571/). Написання цього звернення було викликане необхідністю протистояти намаганням російської пропаганди і спецслужб дезінформувати европейську й світову спільноту.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Подяка українцям від ...
Наступна новина: Світовий банк пропонує ...

КОМЕНТАРІ