Петро Колодій: "За добу до медичних закладів Львівщини госпіталізовано ще шістьох постраждалих активістив"

Петро Колодій: "За добу до медичних закладів Львівщини госпіталізовано ще шістьох постраждалих активістив"

11.03.14 16:04 0 643
Упродовж 7 березня ще шістьох постраждалих активістів Майдану госпіталізовано до медичних закладів області, зокрема до 8-ої міської клінічної лікарні м. Львова, Львівського обласного госпіталю інвалідів війни та репресованих ім. Ю.Липи і Львівського обласного державного клінічного лікувально-діягностичного кардіологічного центру.

Як зазначив голова Львівської обласної ради свободівець Петро Колодій, серед госпіталізованих п'ятеро жителів Львівщини та один киянин. "Ці люди тільки тепер звернулися по медичну допомогу, хоча недуги і травми отримали ще на Майдані. Ми повинні зробити все необхідне для якнайшвидшого їхнього одужання та реабілітації", – наголосив Петро Колодій.

За інформацією Департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА, усього за період з 30 листопада 2013 року по 6 березня 2014 року до місцевих лікувальних закладів по медичну допомогу звернулася 241 особа, з числа постраждалих на Майдані. Зараз на стаціонарному лікуванні перебуває 146 особа, 79 постраждалих на вже виписано.

Ще 5 пацієнтів з найскладнішими травмами Департамент через профільне Міністерство охорони здоров'я України рекомендував скерувати на подальшу реабілітацію та лікування за кордон.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородець підрізав ...
Наступна новина: 9 березня 1814 року в ...

КОМЕНТАРІ