Тернопільці готові підтримати українських військових Криму

Тернопільці готові підтримати українських військових Криму

11.03.14 12:52 0 654
6 березня 2014 року о 17:00 містяни на Театральному майдані вкотре згуртувались на народному вічі. На заході обговорили питання ситуації в Криму та південно-східних регіонах України. Під час віча громада спільною молитвою просила в Бога опіки та захисту України.

"Наша держава знаходиться практично в стані війни. Вороги діють підступно, продовжуючи проводити різноманітні сепаратиські заходи, ухвалювати незаконні рішення, тому ми в будь-якому випадку необхідно провесті мобілізацію, аби бути готовими до захисту батьківщини, оскільки Крим є невід'ємною частиною України", – наголосив Голова Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" Володимир Стаюра.

Також свободівець закликав надати фінансову допомогу морякам корвету "Тернопіль" та забезпечити прихисток їхнім сім'ям в разі такої потреби. "Члени сімей українських військових можуть розраховувати на нашу допомогу. За потреби їхні сім'ї зможуть приїжджати до нас в Тернопіль, аби перечекати цей нелегкий період. Наші військові дали клятву на вірність українському народу, тому ми зобов'язані їх підтримати", – зазначив керівник обласної організації ВО "Свобода" Володимир Стаюра.

Закінчилося віче виконанням українського славня.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Троє закарпатців досі ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ