Кременчани вшанували Героя України Романа Шухевича

Кременчани вшанували Героя України Романа Шухевича

11.03.14 14:50 0 668
5 березня 2014 року на Тернопільщині Кременецька районна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" спільно з молодіжною організацією "Сокіл" вшанували пам'ять Романа Шухевича. Велелюдне віче розпочалося з молитви за всіма героями, які віддали своє життя за волю України. Захід відбувся біля пам'ятника Степанові Бандері.

"Боротьба за волю України триває! За неї відали свої життя Степан Бандера, Роман Шухевич, воїни ОУН-УПА та бійці Небесної сотні. Зараз на порозі України нові агресори. вся країни слідкує за подіями в Криму. Те, що там відбувається – це відверта анексія зовнішнім окупантом наших території. Ми пишаємося нашими сухопутними військами, моряками з корвету "Тернопіль" та іншими службовцями ВМС України, які перебувають в облозі, але не здаються", – зазначив голова районної організації ВО "Свобода", депутат Тернопільської обласної ради Богдан Гачкевич.

Після віча відбувся велелюдний смолоскипний марш вулицями міста на Замкову гору. На головній башті фортеці був вивішений прапор ОУН-УПА та утворений з лампадок Державний Герб України.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чехії мітингують «за ...
Наступна новина: У ДТП на Волині загинуло ...

КОМЕНТАРІ