Тернопільській облдержадміністрації представили нового керівника – свободівця Олега Сиротюка

Тернопільській облдержадміністрації представили нового керівника – свободівця Олега Сиротюка

11.03.14 18:40 0 701
4 березня 2014 року в Тернопільській обласній раді відбулось офіційне представлення новопризначеного керівника Тернопільської облдержадміністрації свободівця Олега Сиротюка. Відповідно до розпорядження в. о. Президента України від 2 березня 2014 року, представив нового керівника Тернопільської ОДА віце-прем'єр-міністр України свободівець Олександр Сич. Прийшли привітати нового керівника області свободівці – голова обласної організації ВО "Свобода" Володимир Стаюра, керівники Тернопільської обласної та міської рад Василь Хомінець та Сергій Надал.

"Нам як ніколи потрібна максимальна мобілізація і порозуміння між громадянським суспільством і владою. не час для міжпартійних, міжконфесійних, міжетнічних непорозумінь. Не час для перетягування ковдри, час братися за роботу і будувати нову Україну", – наголосив віце-прем'єр-міністр.

"Переконаний, що ми працюватимемо як одна команда, – наголосив Василь Хомінець. – Олег Сиротюк протягом трьох років був активним та принциповим депутатом Тернопільської обласної ради, добре знає область і проблеми, які потрібно вирішувати. Ми докладатимемо спільних зусиль, щоб вивесті Тернопілля із соціяльно-економічної кризи. Люди дочекалися на справедливу владу і вимагають фундаментальних змін. Бажаю здобутків на благо нашого краю, на благо кожного мешканця".

"Вітаю з призначенням на цю високу посаду. Вважаю, що це є не тільки визнанням особистих якостей Олега Сиротюка як людини порядної, виваженої та розсудливої, це рівень високої довіри. Зауважу, що область перебуває у складному становищі: колишнє керівництво практично не займалося соціально-економічним розвитком; на рівні заступників голови ОДА, начальників відділів та управлінь співпраця з органами місцевого самоврядування практично була відсутня. Сподіваюся, що тепер спільними зусиллями ми зможемо вирішити цілу низку важливих проблем. Це побудова полігону для сортування та переробки твердих побутових відходів, розвиток аеропорту, капітальний ремонт об'їзної дороги навколо Тернополя. Ви завжди можете розраховувати на мою особисту підтримку та підтримку міської ради. Ми одна команда", – підкреслив міський голова Тернополя свободівець Сергій Надал.

" ситуація склалася так, що після знищення внутрішнього окупанта до нас у дім прийшов зовнішній агресор. Зараз ми маємо напіввійськовий час. Незважаючи на це, ми повинні дбати про відродження держави. у цьому залі зібралася громада Тернопільщини, яка готова підставити плече підтримки. Тернопілля нарешті отримало місцевого керівника і владу, яка виражає інтереси народу України та Майдану", – зазначив керівник Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" Володимир Стаюра.

Олег Сиротюк подякував за висловлену йому довіру та зазначив, що відчуває велику відповідальність перед усіма українцями. "Я впевнений, що спільними зусиллями ми зробимо все, щоб ніколи більше не повертатися до тієї України, яка була до недавнього часу. Ми повинні відбудувати наші закривавлені майдани, викорінювати зі свого серця зневіру та повірити у власні сили. Розумію усю відповідальність, яка лежить на мені, і готовий з однодумцями йти шляхом розбудови української держави", – заявив новообраний очільник області.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Донецький журналіст: Ця ...

КОМЕНТАРІ