В Чернівецькій області у Кіцманському районі приземлився "російський парашутист"

В Чернівецькій області у Кіцманському районі приземлився "російський парашутист"

11.03.14 15:20 0 690
Громада села Малятинців мало не побила «іноземного агента». На щастя, останній заговорив українською та пояснив, хто він і що тут робить.

Як виявилося, 40-річний парапланерист з Вижницького району. Він є членом Федерації парапланеризму України та саме проводив навчальні стрибки. За програмою, приземлитися мав неподалік міста Городенки Івано-Францівської області. Однак, складні погодні умови змусили його стрибнути на території села Малятинців Кіцманського району.

Непорозуміння виникло тоді, коли місцеві мешканці побачили «невідомий приземляючий об’єкт». Параплан чоловіка розфарбований кольорами прапору Чеської республіки і в польоті схожий на прапор Російської Федерації. Тож малятинчани прийняли буковинця за іноземця та мало не побили його. Місцевий мешканець одразу зателефонував до міліції. Прибувши на виклик, правоохоронці заспокоїли громаду села, а наляканий спортсмен нарешті зміг пояснити, що ця ситуація – непорозуміння.

Тож все завершилося мирно. Парапланерист ніяких претензій до малятинчан не має, тілесних ушкоджень йому ніхто не наносив.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: "Сталь" поступилася БАТЕ

КОМЕНТАРІ