У Володимирі-Волинському знову не виконано б'юджет міста

У Володимирі-Волинському знову не виконано б'юджет міста

11.03.14 16:20 0 668
На засіданні сесії міської ради, яка відбулася 6 березня 2014 року, керівник фракції ВО "Свобода" у міській раді Сергій Коба порадив керівництву міста звітувати про причини, які призводять до того, що вже котрий рік б'юджет Володимира-Волинського не виконується.

Звіт про виконання б'юджету Володимира-Волинського за 2013 рік націоналіст піддав жорсткій критиці. "На мою думку, основних причин невиконання б'юджету є декілька. Однією з них є тиск влади на бізнес, який у 2013 році досяг свого апогею і призвів до краху не лише економіки країни, а й міста. Иншими причинами невиконання запланованого є пристосуванство міської влади до будь-якої центральної влади в країні, а також непрозорість і ручне керування життям міста однією людиною, яка вже понад 15 років очолює міську раду", – заявив Сергій Коба.

Також свободівець розкритикував "Програму економічного і соціяльного розвитку міста на 2014–2015 роки". У цій програмі є такі пункти: "зростання надходження до б'юджету міста через проведення роботи щодо виведення з тіні доходів фізичних осіб та виявлення фактів уникнення від оподаткування суб'єктами підприємництва" та "забезпечення скорочення податкового боргу до міського б'юджету за рахунок підвищення претензійно-позовної роботи податкової інспекції".

"В документі немає жодного пункту про співпрацю з підприємцями та пошук спільного вирішення нагальних проблем. Цього року заплановане скорочення робочих місць, але минулого року у місті не було відкрито жодного значного підприємства, яке би забезпечило місто альтернативними робочими місцями. Наявні в програмі пункти – це відкритий тиск на підприємництво. Влада до сих пір живе вчорашнім днем, і думає, що безлад в економіці буде продовжуватися, а кари на них не буде. Та вони помиляються", – зазначив Сергій Коба.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Україна йде другою в ...
Наступна новина: Мбокані: "Мені все одно, де ...

КОМЕНТАРІ