Троє закарпатців досі перебувають у київських лікарнях і потребують допомоги

Троє закарпатців досі перебувають у київських лікарнях і потребують допомоги

11.03.14 12:49 0 670
Досі перебувають у лікарнях міста Києва троє мешканців Закарпаття, які брали участь в Революції Гідності на Майдані. Це мешканці Міжгір'я, Ужгорода та с. Середнє Водяне Рахівського району.

18 лютого 2014 року до Київської міської лікарні швидкої медичної допомоги доставили Віталія Оленича з Міжгір'я і Михайла Малеця з Ужгорода. Віталій Оленич перебуває у відділенні політравми з діягнозом: "Закрита черепно-мозкова травма. Закрита травма живота. Закрита травма грудної клітини", а Михайло Малець у відділенні хірургії Київської міської клінічної лікарні № 9 з діягнозом: "Забійна рана живота".

У відділення хірургії Київської міської лікарні швидкої медичної допомоги 22 лютого 2014 року звернувся Василь Буга з села Середнє Водяне, що на Рахівщині. У Василя інфіковані рани лівої нижньої кінцівки. На Майдан активіст прибув у складі Закарпатської сотні самооборони ВО "Свобода".

Закарпатська обласна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" звертається до управління охорони здоров'я Закарпатської ОДА та органів влади на місцях з вимогою подбати про реабілітацію земляків.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Тернопільці готові ...

КОМЕНТАРІ