Історія новітніх дітей війни у спецпроекті «Особливий погляд»

Історія новітніх дітей війни у спецпроекті «Особливий погляд»

11.03.14 17:29 0 627
Життя після революції. Сім’ї героїв Небесної сотні не можуть оговтатись від втрати. Лише на Львівщині до домівок не повернулась вісімнадцять воїнів із Майдану.

Про це ідеться у новому випуску спецпроекту «Особливий погляд» телеканалу ZIK.

Без батьківської опіки залишилось дванадцятеро дітей.

Діти обіцяють прожити своє життя без хабарів та брехні. І чим би вони не займались – грали в баскетбол, створювали вогняні шоу, чи перемагали на змаганнях з карате, – хочуть одного, аби батьки на небесах ними гордилися. Їхнє життя уже ніколи не буде таким як досі.

Назар Коцюба раніше мріяв стати міліціонером. Коли тато їхав на Майдан, він замовив особливий подарунок – військовий шолом. Хлопчик ніяк не міг зрозуміти, як ті дядьки в чорному весь час стоять у тих шоломах і їм не болить голова. Так чекав, що тато привезе і йому такий з революції. Але шолом йому привезли чужі люди. Тепер дитина боїться підійти до амуніції.

Олександра Точин розповідає: «Я досі просинаюся з думкою, що він на Майдані. Що він повернеться. Хоча приходить час і ти усвідомлюєш, що людини вже нема, ти хочеш подзвонити до тата. Але ти вже не можеш набрати до нього, бо в телефоні буде автовідповідач».

Чим живуть сім’ї загиблих воїнів Небесної сотні. Історії про новітніх Дітей Війни – дивіться у спецпроекті «Особливий погляд» о 22:00 на телеканалі ZIK.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міліціонери затримали ...

КОМЕНТАРІ