У Рівненській області прокуратура захищає права підприємців

У Рівненській області прокуратура захищає права підприємців

11.03.14 15:11 0 708
До прокуратури Рівненської області продовжують надходити скарги підприємців, які зазнали неправомірного утиску з боку службових осіб органів державної влади та контролю, правоохоронних органів.

«Інформація про порушення прав суб’єкта господарювання надійшла на «гарячу лінію» прокуратури області. Директор одного з товариств з обмеженою відповідальністю, яке займається будівельними роботами, повідомив, що правоохоронними органами безпідставно проведено перевірку його господарської діяльності, в ході якої витребувано копії документів», – інформує начальник відділу захисту конституційних прав і свобод громадян та інтересів держави прокуратури області Олексій Бурма. «Перевірка підтвердила незаконне втручання в діяльність товариства. Прокуратурою вжито заходів до припинення порушень та недопущення їх у подальшому», – сказав він.

Нагадуємо, що з метою забезпечення оперативного реагування на факти незаконного втручання в діяльність підприємств, установ, організацій, інших господарюючих суб’єктів з боку контролюючих та правоохоронних органів у прокуратурі Рівненської області діє телефон "гарячої лінії" – (0362) 26-15-77. За цим номером підприємці, права або законні інтереси яких порушено, можуть звернутися в робочі дні з 9 до 18 години. За їх повідомленнями будуть організовуватися відповідні перевірки, вживатимуться заходи до поновлення порушених прав.

Аналогічні телефони "гарячої лінії" запроваджені також прокурорами районів і міст області.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку відзначають ...
Наступна новина: Луцьк: у місті прибирають ...

КОМЕНТАРІ