В Івано-Франківській області калуські правоохоронці розшукали злодія комп'ютерної техніки

В Івано-Франківській області калуські правоохоронці розшукали злодія комп'ютерної техніки

11.03.14 16:44 0 735
Працівники карного розшуку Калуського міськвідділу міліції встановили особу чоловіка, який скоював крадіжки комп’ютерної техніки.

Із заявою про скоєння правопорушення до правоохоронців звернувся 31-річний житель району. Чоловік повідомив, що невідома особа шляхом пошкодження вікна проникла в його приміщення майстерні, звідки викрала монітор, мобільний телефон та нетбук.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів оперативники розшукали 29-річного злодія, який спеціалізувався на крадіжках. На рахунку в затриманого щонайменше шість епізодів правопорушень.

Після затримання з’ясувалося, що калушанин у минулому році вже відбував покарання за скоєння крадіжок.

Схема крадіжок була доволі одноманітною. Молодик в нічний час проникав до приміщень, де було багато офісної техніки, звідки швидко цупив речі. Зокрема спеціалізувався на крадіжках камер відеоспостереження (на його рахунку 10 викрадених камер), також просив в перехожих громадян телефону, щоб подзвонити, після чого з ним втікав в невідомому напрямку.

Останнім часом злодій забирав усе підряд, що бачив, зазначають правоохоронці. Всі ці речі оперативникам вдалося вилучити. І зрештою фігурант справи зізнався у скоєнні шести крадіжок.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення за частиною третьою статті 185-ї (Крадіжка), Кримінального кодексу України поєднана з проникненням у житло, карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ