На Тернопіллі продавчиня меду обікрала cамотню пенсіонерку

На Тернопіллі продавчиня меду обікрала cамотню пенсіонерку

11.03.14 12:27 0 712
Співробітники Підгаєцького райвідділу внутрішніх справ оперативно розкрили крадіжку з помешкання 84-річної жительки села Голгоча. Міліціонери допомогли повернути старенькій понад тисячу гривень, які у неї викрала жителька Закарпаття.

Те, що з її оселі зникли гроші, літня жінка помітила не одразу. Виявити пропажу допомогла внучка, яка завітала у гості до бабусі. Про факт крадіжки вона й повідомила працівникам міліції. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Поспілкувавшись з потерпілою, правоохоронці з’ясували, що напередодні у її помешканні побували дві незнайомі жінки, які пропонували купити у них мед. Бабуся пустила до хати торгашів, ще й чаєм пригостила.

Міліціонери взялися розшукувати незнайомок. Вийти на їх слід допомогло опитування сусідів. Люди підтвердили, що селом справді ходили невідомі жінки і продавали мед, а ще описали автомобіль, на якому вони пересувалися.

Схожу за описом автівку, міліціонери наздогнали на виїзді з району. І не помилилися – пасажирка цієї машини виявилася причетною до крадіжки грошей пенсіонерки.

Як з’ясували правоохоронці, 26-річна мешканка Закарпаття вже не вперше порушує закон та відбувала покарання за майнові злочини. Нещодавно достроково звільнилася з місць позбавлення волі. Довго сидіти без діла не стала – знову взялася за протиправні заробітки.

Щодо підозрюваної відкрито кримінальне провадження за статтею 185 ККУ (крадіжка). Триває досудове розслідування.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільці з нагоди ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ