У ДТП на Волині загинуло троє осіб

У ДТП на Волині загинуло троє осіб

11.03.14 14:53 0 660
Дорожньо-транспортна пригода трапилася у Володимир-Волинському районі. Внаслідок зіткнення автомобіля із мотоциклом, його водій та двоє неповнолітніх пасажирів від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці аварії.

Близько 21:50 на автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне неподалік села Яковичі 31-річний житель міста Володимир-Волинський, керуючи автомобілем «Фольксваген Т-5», із невідомих причин виїхав на зустрічну смугу і скоїв зіткнення з мотоциклом «Ява», за кермом якого перебував 31-річний житель села Тумин Локачинського району.

У результаті зіткнення водій та пасажири мотоцикла, 17-річний хлопець та 17-річна дівчина, жителі села Тумин Локачинського району, отримали тілесні ушкодження, від яких загинули на місці ДТП.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування, в ході якого будуть встановлені всі обставини автопригоди.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ