Джемільов: Між російськими військами і татарами поки ні миру, ні війни

Джемільов: Між російськими військами і татарами поки ні миру, ні війни

11.03.14 13:14 0 645
"Між російськими військами і кримськими татарами поки ні миру, ні війни"

Про це в коментарі Gordonua.com заявив учора колишній глава Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат від "Батьківщини" Мустафа Джемілєв.

"Між російськими військами і кримськими татарами поки ні миру, ні війни. Але це хитке становище. Якщо виникне якийсь інцидент, то зупинити кровопролиття потім може бути важко", - вважає депутат.

Він також розкритикував дії української влади на півострові за пасивну позицію і відсутність чітких установок до дії.

"Дайте нам команду, і ми будемо робити все, що необхідно. Зараз, по-моєму, вже пішла команда, що якщо будуть штурмувати військову частину - відкривати вогонь. Це давно пора було зробити. Чим більше ми нічого не робимо, тим більше у них там сміливості додається ", - упевнений Джемілєв.

Депутат заявив про те, що Туреччина не тільки висловила підтримку кримським татарам, а й заявила, що розглядає Україну як свого стратегічного партнера.

"Турки висловили своє ставлення до того, що діється, вони заявили, що розглядають Україну як свого стратегічного партнера. Вони категорично проти спроб ділити цю країну, і тому втручання у внутрішні справи України для Туреччині не прийнятно", - повідомив Джемільов.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ