Інформаційний корпункт підтримки ВМС України: хроніка подій – вечір 8 березня

Інформаційний корпункт підтримки ВМС України: хроніка подій – вечір 8 березня

11.03.14 14:59 0 629
За повідомленнями українських і закордоних ЗМІ вчора приблизно о 16-й годині у Сімферополі повз будівлю телеканалу АТР проїхало близько 70 військових машин «КамАЗ» і «Урал» із боку Білогорська. За словами очевидців, у машинах сиділи російські військові.

Вчора військовослужбовці штабу командування ВМС ЗС України привітали, незважаючи на блокаду, жінок України із 8 березня. Офіцери і контрактники, які перебувають у блокаді, провели флешмоб, вишикувавшись у формі серця. Командувач ВМС контр-адмірал Сергій Гайдук від імені всього особового складу ВМС України висловив найтепліші слова вдячності матерям і коханим, сестрам та донькам, які вірять і підтримують військових моряків України. За його словами, командування ВМС також привітало жінок, які перебували біля штабу, і подарувало їм квіти.

За телефонним повідомленням командира протичовнового корвета «Тернопіль», капітана 3 рангу Максима Ємельяненка, ситуація в зоні базування корвета у заблокованій Севастольській гавані залишилася без змін. Судно-буксир, що блокує корвет, стоїть на тому самому місці, козаків місцевої «самооборони» в районі причалу не видно. Екіпаж корвета, як і екіпажі інших заблокованих українських кораблів, несуть службу у штатному режимі і готові до оборони.

Ігор Крочак, військовий історик, один з авторів книги «Протичовновий корвет Тернопіль», член Національної Спілки Журналістів України, Спілки Офіцерів України

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ