Івано-Франківщина: за добу в області виникло 4 пожежі, врятовано 1 особу

Івано-Франківщина: за добу в області виникло 4 пожежі, врятовано 1 особу

11.03.14 19:21 0 743
8 березня о 09:09 год. в селі Делева Тлумацького району на одному з обійсть виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем пошкоджено стіну споруди на площі 2 м2. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Того ж дня, о 20:39 год. в місті Коломия по вулиці Солятицького сталася пожежа господарської будівлі та літньої кухні. Вогнем знищено перекриття та крівлю господарської будівлі, пошкоджено стіни літньої кухні та речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

8 березня о 21:58 год. в обласному центрі по вулиці Набережній виникла пожежа в підвальному приміщенні 9-типоверхового житлового будинку. Вогнем знищено побутове сміття та речі домашнього вжитку на площі 6 м.кв, пошкоджено електропроводку, стелажі, двері, каналізаційні комунікації. На пожежі врятовано 82-річну жінку. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

9 березня о 04:11 год. в селі Студінка Калуського району сталася пожежа автомобіля «Шкода Октавія». Вогнем знищено автомобіль. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Загалом з початку року в області виникло 319 пожеж, у вогні загинуло 19 осіб.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ