Чернівецькі міліціонери затримали буковинця, який затіяв бійку та поранив двох чернівчан

Чернівецькі міліціонери затримали буковинця, який затіяв бійку та поранив двох чернівчан

11.03.14 14:30 0 656
7 березня близько 20:00 на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць у Садгірському районі Чернівців виникла бійка. На місце події оперативно виїхали правоохоронці.

Міліціонери встановили, що сутичку розпочав 23-річний чернівчанин. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, він на вулиці напав на двох перехожих. Одному з них – 50-річному чоловіку – зловмисник наніс удар рукояткою пневматичного пістолета, розбивши таким чином потилицю. 26-річний товариш потерпілого кинувся на допомогу. Однак, нетверезий чернівчанин вистрілив йому в обличчя.

Цю ситуацію бачив перехожий, котрий і викликав міліцію. Правоохоронці оперативно прибули на місце події. Побачивши їх, зловмисник почав тікати, але не встиг. Його затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання при УМВС. Відомо, що нападник вже був раніше судимий та відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Міліціонери надали потерпілим першу медичну допомогу та викликали лікарів. Наразі їхньому життю та здоров’ю нічого не загрожує. Під час огляду місця події правоохоронці знайшли пістолет, який зловмисник поспіхом викинув.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області у ...
Наступна новина: У Тернополі відзначили ...

КОМЕНТАРІ