Волинські правоохоронці встановили хрест на куполі майбутнього Храму Святого князя Олександра Невського

Волинські правоохоронці встановили хрест на куполі майбутнього Храму Святого князя Олександра Невського

11.03.14 17:38 0 657
Святиня будується на території Волинського училища професійної підготовки працівників міліції, що у селі Сокиричі Ківерцівського району.

Кілька місяців тому на базі навчального закладу відбулося урочисте закладання наріжного каменю як надійної основи для майбутнього храму, до якого зможуть приходити і молитися курсанти, працівники закладу та жителі навколишніх сіл.

Цілий рік на території училища проживають та навчаються юнаки і дівчата, які виявили бажання служити в органах внутрішніх справ України. Тут вони вивчають основи права, психології, удосконалюють фізичну підготовку та навчаються прийомам самозахисту і рукопашного бою, що є невід’ємною частиною в роботі кожного працівника міліції.

– Окрім професійних навичок, молоде покоління правоохоронців ніколи не повинне забувати про духовне життя. Це й стало причиною будівництва храму, – зауважив начальник училища полковник міліції Олександр Євлошевський.

Обряд освячення та встановлення хреста був проведений священнослужителями Ківерцівського району. Святі отці молилися разом із курсантами та працівниками училища. Після освячення хрест встановили на верхівку купола.

– Попереду ще дуже багато роботи, але головне, що невдовзі люди зможуть прийти до Храму Святого князя Олександра Невського, помолитися за здоров’я рідних та за упокій тих, хто відійшов у Вічність, – протоієрей Олександр Кондратюк.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Житомирщині ...

КОМЕНТАРІ