В Закарпатській області викрити мукачівську злодійку-рецидивістку допомогла камера відеоспостереження в магазині

В Закарпатській області викрити мукачівську злодійку-рецидивістку допомогла камера відеоспостереження в магазині

11.03.14 12:55 0 681
З повідомленням про крадіжку до Мукачівського міськвідділу міліції звернулась мешканка Мукачева. В міліції жінка розповіла про те, що, підмінюючи дочку на роботі у магазині, з її сумочки зник гаманець, в якому знаходилися кошти в сумі 600 гривень та пенсійне посвідчення.

Оперативники встановили, що до скоєння кримінального правопорушення причетна жителька районного центру. Зловмисниця, побачивши, що за її діями ніхто не спостерігає, тихенько витягнула гаманець із сумочки жінки, яка в той момент обслуговувала клієнта, і пішла собі. Але не врахувала одного - що в магазині була встановлена камера відеоспостереження. Саме це відео й допомогло працівникам карного розшуку встановити особу зловмисниці та затримати її.

Жінка, на рахунку якої аж шість судимостей, зізналася у скоєному та жалкує про свій вчинок. У своє виправдання жінка розповіла, що до цього її підштовхнула матеріальна безвихідь, у яку потрапила родина. Вона та її чоловік ніде не працюють й абсолютно не мають грошей для існування. А у них двоє малолітніх дітей, одна з яких хворіє, грошей ні на ліки ні на життя не вистачає, тому й пішла на крадіжку. Також вона додала, що тепер вагітна...

Але які б не були обставини, що спонукали жінку до злочину, факт залишається фактом, і за скоєне доведеться відповідати.

Слідчий відкрив кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно). Даний злочин карається арештом на строк до шести місяців, обмеженням волі на строк до п”яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільці готові ...
Наступна новина: На Тернопіллі з нагоди ...

КОМЕНТАРІ