Металеві поличні стелажі, правильний вибір

Металеві поличні стелажі, правильний вибір

11.03.14 18:37 0 1324
Для організації зберігання і зручності обробки штучних вантажів, коробок і контейнерів, дрібногабаритних деталей, документації та іншого застосовують складські поличні стелажі. Такі металеві стелажні системи є універсальними, оскільки можуть використовуватися для складування великого сортаменту товарів у різних приміщеннях. Переглянути і придбати металеві поличні стелажі ви можете на сайті: imvo.lviv..

Завантаження-вивантаження поличних стелажів здійснюється вручну. Конструкція поличного стелажа складається з спеціальним чином з'єднаних стійок і траверс, розкосів систем, що дозволяють отримати просторову конструкцію, що забезпечує вільний доступ до кожної одиниці зберігання. Завдяки цьому, такі складські металеві системи широко використовуються в зонах збірки або там, де необхідна візуалізація складованої продукції.

Прийнявши рішення купити поличний стелаж, слід оцінити варіанти з таких важливих критеріям, як надійність і безпеку експлуатації. Обладнання повинно бути стійким, виконаним з високоякісних матеріалів, мати надійне і безпечне покриття, а його конструктивні деталі - міцно скріплені між собою сертифікованими кріпленнями.


Підприємство «ІМВО» розробляє і виробляє стійкі, довговічні та безпечні універсальні поличні стелажі, які в м. Київ часто використовуються для складу, магазину, офісу, архіву, а також можуть служити основою багаторівневих мезонінів.

Міцність обладнання забезпечується використанням високоякісних металевих складових власного виробництва та анкерів провідних виробників.

Для запобігання корозії, додання конструкціям товарного вигляду та дотримання санітарно -гігієнічних норм зберігання продукції, застосовуються різні типи покриттів зовнішніх поверхонь - полімерне покриття на епоксидно- поліефірної основі, гаряче цинкування та гальванічне цинкове покриття.

«ІМВО» пропонує вам придбати за розумною ціною різні складські поличні стелажі, які будуть найкращим чином відповідати вашим потребам. А враховуючи, що в продажу є кілька типів систем, при виборі слід визначитися з їх основними характеристиками:

вантажопідйомність - максимальна вага вантажу на полиці і розподіл навантажень по її поверхні і усередині секції. Від цього безпосередньо залежить ціна поличного стелажа;
висота вантажу, що визначає висоту кожного рівня. «ІМВО» пропонує вам купити металеві складські поличні стелажі з регульованою висотою полиць (крок 500 мм). Вартість секції залежить від кількості рівнів, вибору матеріалу і товщини полки.
висота поличного стелажа. Крім стандартного діапазону висот існує можливість додаткового нарощування.

При необхідності одночасного зберігання дрібногабаритних вантажів і палетованого продукції, підприємство «ІМВО» виготовить на замовлення комбіновані складські стелажі, які користуються попитом в містах Київ, Львів і по всій Україні.
Источник: http://www.imvo.lviv.ua/novini/statti/metallicheskie-polochnye-stellazhi-pravilnyi-vybor
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ