Чернівецькі правоохоронці провели профілактичну роботу із неповнолітніми правопорушниками

Чернівецькі правоохоронці провели профілактичну роботу із неповнолітніми правопорушниками

12.03.14 16:04 0 676
Із 7 по 10 березня у Чернівцях провели рейди, під час яких міліціонери, працівники соціальних служб, освіти та журналісти відпрацьовували громадські місця з метою профілактики вчинення правопорушень серед неповнолітніх.

Всього перевірили 47 територій навчальних закладів, 40 місць скупчення молоді, 14 залів комп’ютерних ігор та 37 розважальних закладів. Також навідалися до 9 неблагополучних сімей.

У результаті до адміністративної відповідальності притягнули 12 дорослих. З них четверо осіб – за доведення неповнолітніх до стану алкогольного сп’яніння. А ще чотирьох батьків притягнуто до відповідальності за неналежне виконання своїх обов’язків.

Правоохоронці провели профілактичні бесіди з 36 дітьми про недопущення вчинення ними правопорушень. І лише 9 неповнолітніх притягнуто до адміністративно відповідальності. В основному, за куріння тютюнових виробів та розпивання спиртних напоїв у громадських місцях.

Такі рейди – непоодинокі, вони проводяться в області систематично. Міліціонери наголошують, завдяки профілактичній роботі з кожним разом порушників стає все менше.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинські правоохоронці ...
Наступна новина: Для мешканців Львівщини ...

КОМЕНТАРІ